مقاله ها

مدارك و شرایط مورد نیاز انواع وام‌ها

کلیه دانشجویانی که در پورتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان به نشانی bp.swf.ir  نسبت به ثبت‌نام انواع وام‌هاي دانشجویی (تحصیلی ، شهریه ، ازدواج ، ضروري ، موارد خاص و ...) اقدام نموده‌اند لازم است از تاریخ 95/09/28 لغایت 95/11/10 نسبت به تحویل مدارك ذیل طبق نوع وام درخواست شده اقدام نمایند.

• ارائه مدارك سند تعهد محضری (فرم خام را از طریق سایت دانشگاه و یا انتشارات اخذ نمایید.)
  • ارئه شماره حساب بانک تجارت بنام شخص دانشجو

تذکر: دانشجویانی که قبلاً مدارك سند محضری را ارائه نموده‌اند نیازي به تحویل مجدد مدارك ندارند.

مدارك و شرایط وام ازدواج:

اصل شناسنامه زوجین و کپی صفحات اول و دوم شناسنامه (یک سري)

اصل عقدنامه و کپی از صفحات زوج و زوجه (یک سري)

نکته: دانشجویان در هر مقطع فقط یک بار می‌توانند از وام ازدواج استفاده نمایند. درصورتی که هردو زوج دانشجو باشند، وام ازدواج به هردو دانشجو تعلق می‌گیرد.

از  تاریخ عقد دانشجو نباید بیشتر از یک سال گذشته باشد.

مبلغ وام 20.000.000 ریال می‌باشد.

پرداخت وام ازدواج به دانشجویان شبانه فرزندان شهید و جانبازان بالاي 50 % و آزادگان امکان پذیر می‌باشد.

مدارك و شرایط وام ضروري :

ارائه یک رویداد یا فاکتور از: خرید لوازم کمک آموزشی / خرید عینک طبی / فوت بستگان درجه یک /تصادف /آتش سوزي/  وقوع حوادث طبیعی و حوادث غیر مترقبه / خرید کتب تخصصی (ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشجویان مبتکر / قهرمان ورزشی / دانشجویان ممتاز و نمونه و برتر / دانشجویان فیزیک هسته‌اي / دانشجویان نابینا و کم بینا / دانشجویان داراي معلولیت جسمی و حرکتی.

هر دانشجو تنها می‌تواند با یکی از رویدادهاي بالا در هر مقطع تحصیلی وام دریافت نمایید (دانشجو در چند ترم و با رویدادهاي مختلف می‌تواند وام را دریافت نماید)
مدارك و شرایط وام عتبات عالیات : ارائه گذرنامه (پاسپورت) سفر به کشور عراق + کپی از صفحات ورود و خروج.

شرایط وام موارد خاص :

دانشجویانی که داراي بیماري پر هزینه و خاص می‌باشند می‌توانند با ارائه کپی برابر با اصل مدارك پزشکی و نامه از پزشک معالج خود نسبت به دریافت وام اقدام نمایند (مبلغ وام 20.000.000 ریال و قابل تقسیط می‌باشد).

دریافت فایل تعهدنامه محضری

امور وام و رفاه دانشجویی