پیام تبریک دکتر نجاری رییس مجتمع آموزش عالی گناباد به مناسبت روز دانشجو

جنبش دانشجویی در کشور ما در تاریخ ثبت شده است.(مقام معظم رهبری)

نیکسون آمریکایی تصمیم گرفت تا شاهد پیروزی سیاسی خود پس از کودتای 28 مرداد 32 باشد به همین دلیل در 24 آبان ماه آماده شد تا به ایران سفر کند. در آن برهه حساس تاریخ و در فضای خفقان پس از کودتای سیاه این دانشجویان بودند که تصمیم گرفتند نفرت خود را از این سفر و از وضع موجود پس از کودتا با ایستادگی نشان دهند و اوج این مقاومت، ایثار و شهادت را می‎توان در 16 آذر دید.
در آن برهه حساس تاریخ چند تن از دانشجویان با خون خود زمین دانشگاه را رنگین کردند تا امروز نتیجه آن را در نهالی بارور و پر ثمر به عنوان سرعت فزاینده تولید علمی در کشور مشاهده کنیم. امروز اگرچه از آن زمان سال‌ها می‌گذرد اما می‌توان جوانانی را در ذهن مجسم نمود که لحظه‌ای برای رسیدن به اهداف مقدس خود دریغ نورزیدند و جانشان را اهدا کردند.
باید بدین تاریخ پر فراز و نشیب با افتخار نگریست و آن‌چه بایستی در ذهن تجلی یابد وظیفه دشواری است که بر عهده قشر دانشجو گذاشته شده است. اینجانب به عنوان عضوی از مجتمع آموزش عالی گناباد ضمن تبریک این روز گرانقدر و آرزوی پیشرفت روز افزون شما عزیزان، از شما می‎خواهم لحظه‎ای در راه رسیدن به اهداف متعالی که خود بدان واقف هستید کوتاهی نورزید هرچند که شما درعمل این را ثابت کرده‎اید و در گذر زمان این همت عالی خاموش نشده است.
پیشرفت ایران اسلامی مرهون تلاش‎های بی‎دریغ شماست و خداوند متعال پاداش این تلاش و استقامت و مجاهدت در راه علم را به شما عنایت کرده است و اجر آن را جز حق تعالی جبران نخواهد کرد.

امتیاز کلی این مطلب (0)

0 از 5 ستاره