مفهوم «آزاداندیشی» از نگاه دانشجویان دانشگاه گناباد"

کرسی‌های آزاداندیشی یکی از جدی‌ترین مطالباتی است که رهبر فرزانه‌ی انقلاب همواره در دیدار با دانشجویان و مجموعه‌های دانشگاهی مطرح فرموده‌اند. باوجوداین و به‌رغم مطالبه‌ی صریح و جدی مقام معظم رهبری، هنوز آن‌چنان‌که باید و شاید در دانشگاه‌ها به بحث کرسی‌های آزاداندیشی پرداخته نشده است.

در همین راستا دفتر نهاد مقام معظم رهبری در مجتمع آموزش عالی گناباد به همت تعدادی از دانشجویان این دانشگاه اقدام به برگزاری کرسی آزاداندیشی با موضوع ( روابط آزاد با جنس مخالف منفعت یا خسارت؟) نموده است.

در این مراسم که با استقبال چشمگیر دانشجویان برگزار شد حجت‌الاسلام‌والمسلمین فلاح از اساتید حوزه و دانشگاه در خصوص اهمیت موضوع و مفهوم آزاداندیشی و فراز و نشیب‌هایی که در این مسیر برای دانشجویان واقع‌شده است ، مطالبی را ایراد نمود.

امتیاز کلی این مطلب (0)

0 از 5 ستاره