برگزاری نشست معاونین دانشجویی دانشگاه‎ها و مؤسسات آموزش عالی منطقه 9

نشست معاونین دانشجویی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی منطقه 9 کشور در اولین روز از ماه آذر به میزبانی دانشگاه سمنان و در تالار میثاق این دانشگاه برگزار شد .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سمنان؛ دکتر بهروز گل محمدی معاون دانشجویی دانشگاه سمنان با اعلام این خبر گفت : در این نشست یک روزه درباره موضوعات مختلف حوزه معاونت دانشجویی بحث و تبادل نظر شد . دکتر گل محمدی افزود : تصویب نهایی قیمت غذای دانشجویی ، نحوه تخصیص وامهای دانشجویی ، نحوه ساخت خوابگاه های مشارکتی ، جذب سرمایه گذاری برای راه اندازی سلف آزاد و موضوعات مربوط به مرکز مشاوره ، کمیته انضباطی و تربیت بدنی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی از جمله موارد مطرح شده در این نشست بود که درباره آنها بحث و تبادل نظر شد . همچنین در این نشست مقرر شد ؛ دور بعدی نشست سالیانه عمومی و تخصصی معاونین و مدیران حوزه های فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی منطقه 9 کشور به همراه اولین نشست مدیران تربیت بدنی، اردیبهشت 97 در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شود . همچنین مقرر شد ، نشست تخصصی معاونین دانشجویی آبان 97 در دانشگاه صنعتی شاهرود ، نشست مدیران حوزه معاونت دانشجویی اواخر دی 97 در دانشگاه بجنورد و دومین نشست مدیران تربیت بدنی هم آبان 97 به میزبانی دانشگاه دامغان برگزار شود.

امتیاز کلی این مطلب (0)

0 از 5 ستاره