دسترسی آزمایشی به پایگاه سیویلیکا

مسئول کتابخانه مرکزی دانشگاه از دسترسی آزمایشی به پایگاه سیویلیکا خبر داد.
به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش عالی گناباد، با پیگیری‎های انجام شده کتابخانه مرکزی و با توجه به اهمیت روز افزون امر پژوهش و نیز افزایش دسترس‌پذیری منابع از طریق شبكه جهانی (اینترنت)، دسترسی آزمایشی به پایگاه اطلاعاتی سیویلیکا برای کلیه اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان مجتمع آموزش عالی فراهم شده است.

در این پایگاه، مقالات کنفرانسهای تخصصی کشور که بیش از 515 هزار عنوان مقاله علمی پژوهشی داخلی را دربر می گیرد، در اختیار پژوهشگران و دانش پژوهان قرار گرفته است و کلیه اعضای هیات علمی و دانشجویان محترم می توانند از طریق اینترنت دانشگاه، مقالات مورد نظر خود را در این پایگاه جستجو و با درج ایمیل، متن کامل مقاله را دریافت نمایند.
لازم به ذکر است در مرحله آزمایشی امکان دریافت 2 مقاله در هر 24 ساعت از طریق ایمیل و صرفاً از طریق اینترنت دانشگاه وجود دارد.
دسترسی به سیویلیکا از طریق آدرس: https://www.civilica.com/

امتیاز کلی این مطلب (0)