با برگزاری انتخابات، دبیران انجمن های علمی دانشگاه گناباد مشخص شدند.

در راستای اجرای سرفصل‌ها و بخشنامه‌های مربوط به انجمن‎‌های علمی دانشگاه‌های وزارت علوم، انتخابات انجمن‎های علمی مجتمع آموزش عالی گناباد در تاریخ 21 لغایت 24 آبان ماه سال جاری به‎صورت الکترونیکی برگزار شد.

مشاور انجمن‌های علمی دانشگاه گناباد گفت" این انتخابات با مشارکت گسترده و بالای دانشجویان برگزار شد که در پایان و اعلام نتایج، 75 نفر عضو اصلی به‌عنوان دبیران انجمن‌های علمی برگزیده شدند که می‌بایست در طول سال تحصیلی فعالیت خود را در گروه‌ها و انجمن‌های متفاوت آغاز نمایند.

دکتر سید امیر حسینی سبزواری هدف از برگزاری انتخابات را بالا بردن سطح مسئولیت‌پذیری و اختیار دادن به دانشجویان در برگزاری برخی از دوره‌های آموزشی و علمی،همایش‌ها، مسابقات و اردوهای دانشجویان در طول دوران تحصیل تحت نظارت و تأیید اساتید مشاور دانست.

امتیاز کلی این مطلب (0)

0 از 5 ستاره