همزمان با سراسر کشور برگزار شد؛ آزمون کارشناسی ناپیوسته و کاردانی فنی و حرفه ای در گناباد به میزبانی مجتمع آموزش عالی گناباد .

14 شهریور 1399, 1:12 ب ظ

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش عالی گناباد به نقل از مدیر آموزشی مجتمع ، دانش آموختگان رشته های کاردانش و فنی و حرفه ای جهت ادامه تحصیل در مقاطع دانشگاهی در غالب کنکور کارشناسی ناپیوسته و کاردانی فنی و حرفه ای سال1399 با هم به رقابت پرداختند.

مدیر آموزشی مجتمع آموزش عالی گناباد گفت: آزمون کارشناسی ناپیوسته و کاردانی فنی و حرفه ای سال 99 همزمان با سراسر کشور در گناباد و به میزبانی این مجتمع با حضور 260 داوطلب در روز جمعه 14 شهریور 99 برگزار شد.

علی جواهر فر ادامه داد؛ مجتمع آموزش عالی گناباد از سال 1393 میزبان کنکور کاردانی بوده است که امسال با توجه به شرایط ویروس کرونا توانسته است با تهیه امکانات و تجهیزات پزشکی و بهداشتی و رعایت دستورالعمل های بهداشتی که از سوی سازمان سنجش آموزش کشور و ستاد ملی مبارزه با کرونا ابلاغ شده بود این رویداد ملی را به بهترین شکل ممکن برگزار نماید.

وی ادامه داد ؛ آزمون کارشناسی ناپیوسته و کاردانی فنی و حرفه ای 99 با حضور دکتر سید مصطفی موسوی زاده  نماینده تام الاختیار سازمان سنجش و تأیید مراکز بهداشتی، با رعایت حداکثری الزامات بهداشتی برگزار شد که در عین حال حفظ کیفیت در برگزاری کنکور نیز از مسائل مد نظر مسئولین برگزاری این کنکور بود.

گفته می شود در این آزمون تعداد 184 نفر از داوطلبین در 9 رشته ی مربوط به کاردانی فنی و حرفه ای و 76 نفر از داوطلبین جهت تصاحب صندلی های کارشناسی ناپیوسته در دانشگاه ها رقابت کردند