11 شهریور 1399, 12:27 ب ظ
نماینده ی مردم گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی از پروژه های عمرانی در حال ساخت مجتمع آموزش عالی گناباد بازدید نمود. مهندس صفایی؛ دانشگاه ها باید به سمت مسئولیت اجتماعی منطبق بر جامعه و دانشگاه کارآفرین حرکت کنند.

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش عالی گناباد مهندس صفایی طی بازدید از پردیس مجتمع آموزش عالی گناباد، از نزدیک در جریان پیشرفت پروژه های در حال انجام این مجموعه قرار گرفت.

رییس مجتمع آموزش عالی گناباد ضمن خیر مقدم به نماینده مردم گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی و همراهان ایشان بابت حضور در پردیس مجتمع و بازدید از پروژه های در حال انجام، گفت؛ یکی از هدف گذاری های ما در طول یک سال گذشته تکمیل و راه اندازی پردیس مجتمع  بوده است که امیدواریم با حضور و پشتوانه ی نماینده مردم عزیز گناباد و بجستان و عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در آینده ای نزدیک این امر مهم نیز محقق شود.

در جریان این بازدید که با حضور مدیران و جمعی از مسئولین ، کارکنان و پیمانکاران پروژه های مجتمع آموزش عالی گناباد انجام شد، مهندس صفایی ضمن تسلیت ایام سوگواری حضرت اباعبدا... و یاران با وفایشان، از حضور پیمانکاران بومی و محلی در اجرای پروژه های بزرگ مجتمع ابراز خرسندی نمود و از تلاش های دکتر موسوی زاده و تیم کاری جوان و پرانرژی ایشان قدردانی کرد و بیان داشت؛ انشاءا... بتوانیم در راستای اهداف بلند کشور و خصوصا حوزه محلی خود و به ویژه آموزش عالی گام های موثری برداریم.

نماینده مردم گناباد و بجستان  از پروژه های فعال پردیس شامل پروژه ی دانشکده علوم و پروژه های محوطه سازی شامل زیرساخت های آب، برق و گاز ، احداث پست های برق و گاز، تصفیه خانه ، منبع آب شرب، سیستم جمع آوری آبهای سطحی و سیستم آبیاری قطره ای پردیس بازدید و در خصوص روند رو به رشد و پیشرفت مجتمع آموزش عالی گناباد ابراز امیدواری کرد.

وی در ادامه ی صحبت های خود در جمع دانشگاهیان افزود؛ امروزه با توجه به عدم وابستگی کشور به بودجه های نفتی و کاهش آن در تخصیص و اعتبارات به دانشگاه ها و دوایر دولتی، دانشگاه ها باید منطبق بر محیط و جامعه پیش بروند و از ظرفیت های محلی خود بهره مند شوند و مسئولیت اجتماعی خود را در غالب دانشگاه کارآفرین و پویا پیدا کنند تا بتوانند با ثبات و پایدار باقی بمانند.

وی با بیان اینکه اقدامات گسترده ی آموزش عالی گناباد مشهود و نمایان است، اظهار داشت: تمام سعی ما بر این است که در منطقه پیشرفت و آبادانی صورت پذیرد و این روند باید با قدرت دنبال شود و پروژه های عمرانی و توسعه زیرساخت ها با تمام توان به پیش رود.

شایان ذکر است هفت پروژه عمرانی و زیرساختی در سال 99 با تامین اعتبار صورت گرفته به مبلغ 160 میلیارد ریال توسط پیمانکاران بومی منطقه از خردادماه 1399 پس از تجهیز کارگاه در حال انجام میباشد.