قابل توجه دانشجویان عزیز شاهد و ایثارگر"

لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص میهمانی و یا انتقال به لینک زیر مراجعه فرمایید.

در راستای همکاری ها و تعاملات بین بخشی و به منظور هم افزایی و استفاده از ظرفیت های آموزش عالی و دستگاه های اجرایی در زمینه اجرای پژوهش های کاربردی و تقاضا محور در جهت حل مسائل و چالشهای منطقه ای، جلسه ای با حضور اعضای هیات علمی گروه کشاورزی و منابع طبیعی مجتمع در محل اداره منابع طبیعی و آبخیزداری گناباد برگزار گردید.

به همت  انجمن علمی مهندسی صنایع مجتمع آموزش عالی گناباد، وبینار مجازی نقشه رشد رشته مهندسی صنایع با تدریس دکتر مجید ایوزیان و مهندس مجید حسینی برای دانشجویان رشته مهندسی صنایع برگزار شد.

روابط عمومی مجتمع آموزش عالی گناباد

گاهنامه پنجره دانش با نگاهی به فعالیت های صورت گرفته در مجتمع آموزش عالی گناباد، سعی دارد خبرها، فعالیت ها، نشست ها، وهرگونه تلاش صورت گرفته در واحد های مختلف را منتشر نماید.

کارکنان و اعضای هیات علمی مجتمع آموزش عالی گناباد هر ساله به رسم همدلی در ماه مبارک رمضان با حضور در یکی از روستاهای شهرستان گناباد اقدام به افطار گشایی در جمع مردم می کند.
امسال نیز با شرایط به وجود آمده و اهمیت سلامت مردم جامعه، و تاکید مقام معظم رهبری، بر رزمایش همدلی و کمک مومنانه به نیازمندان در ماه مبارک رمضان، این مجتمع با ارسال غذای گرم به درب منازل جمعی از هم وطنان در روستاهای مختلف این عمل خداپسندانه (افطارگشایی) را انجام داد.
گفتنی است این همیاری و افطارگشایی ها در روزهای آتی و در تعداد دیگری از روستاهای شهرستان و داخل شهر صورت خواهد پذیرفت.
از همکاران عزیزی که به هر نحوی در این مواسات و همدلی شرکت کردند سپاس گزاریم.

روابط عمومی مجتمع آموزش عالی گناباد

در دنیای امروز که از آن به عنوان عصر ارتباطات یاد می‌شود، تعامل و ارتباط دوسویه با مخاطبان، از اصول اساسی در هر سازمان است و به عنوان یکی از عوامل مهم و تأثیرگذار در حیات اجتماعی به شمار می‌رود.
 بنابراین روابط ‎عمومی‎‌ها به عنوان مدیران ارتباطات سازمان‎ها نقش و جایگاه ویژه‌‎ای پیدا می‌کنند.

کارشناسان و مشاوران ارتباطات و روابط عمومی همچون چراغی روشن، راه‌های توسعه و سازندگی و پیشرفت را برای مدیران سازمان‌ها به ارمغان می‌آورند.

۲۷ اردیبهشت ماه یادآور نقش پررنگ و روز افزون صنعت روابط عمومی در دنیای ارتباطات است که امروزه به قلب تپنده‌ی سازمان‌ها تبدیل شده و جهان را به دهکده‌ی جهانی مبدل کرده است.
فرارسیدن این روز را صمیمانه به تمامی دست اندرکاران سخت‌کوش حوزه‌ی روابط عمومی تبریک و تهنیت می‌گویم و برای آنان در این مسیر دشوار، حساس و مسئولیت‌آفرین آرزوی توفیق روزافزون دارم.

دکتر سید مصطفی موسوی زاده
رییس مجتمع آموزش عالی گناباد

به نقل از اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، منصور غلامی در نشست مجازی مدیران روابط عمومی دانشگاه‌ها، مراکز پژوهشی و پارک‌های علم و فناوری که در وزارت علوم برگزار شد، بر لزوم انتشار گسترده و به موقع اخبار دستاوردهای علمی و فناوری توسط روابط عمومی دانشگاه‌ها تاکید کرد.

در راستای پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا و به منظور حفظ سلامت کارکنان و مراجعه کنندگان به مجتمع آموزش عالی گناباد، مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشجویی مجتمع، با همکاری مدیریت آزمایشگاه های شیمی اقدام به تهیه محلول های ضدعفونی کننده، مطابق آخرین استاندارهای سازمان بهداشت جهانی(WHO) کرده است.
لازم به ذکر است این محلول ها علاوه بر توزیع مداوم در بین کارکنان ، در دسترس مراجعه کنندگان نیز قرار می گیرد.