اطلاعیه مهم: ارسال پستی مدرک و انجام امور دانش آموختگی از طریق پورتال دانشجویی

4 بهمن 1399, 9:09 ق ظ

به اطلاع دانش آموختگان محترم می‌رساند، انجام تسویه حساب فارغ التحصیلی و ارسال پستی مدرک از طریق پورتال دانشجویی انجام می‌شود. متقاضی می‌باید با نام کاربری و رمز عبور خود وارد پورتال دانشجویی به نشانی http://pooya.uog.ir گردد. سپس، در بخش آموزشی، گزینه‌ی درخواست‌های آموزشی را انتخاب نماید. سپس، درخواست جدید را برگزینید. از بین گزینه‌های موجود، مورد فرم تسویه حساب دانشجویان فارغ التحصیل“ برای دانش آموختگان کارشناسی و مورد ”فرم تسویه حساب دانشجویان متقاضی دریافت مدرک کاردانی برای دانش آموختگان کاردانی و فرم درخواست ارسال پستی گواهینامه موقت کارشناسی یا کاردانی“ برای ارسال پستی مدرک انتخاب گردد. پس از آن، گزینه تأیید و ادامه را برگزینید. در صفحه‌ی جدید، بخش توضیحات را تکمیل نموده و با انتخاب گزینه‌ی ثبت، فرایند، پایان می‌یابد. درخواست شما، به کارشناسان محترم ارسال شده و مراحل طی می‌گردد. در شکل زیر، مراحل درخواست، به صورت تصویری نمایش داده شده است. برای پیگیری پرونده خود، می‌توانید روی بخش گردش کار کلیک کرده و در جریان مراحل رسیدگی به پرونده خود باشید. خاطر نشان می‌کند، انجام امور فوق به صورت حضوری، امکان پذیر نمی‌باشد. دانش آموختگان سنوات گذشته که به صورت حضوری یا از طریق ایمیل، امور فارغ التحصیلی خود را انجام داده‌اند، می‌توانند از آدرس زیر، صدور مدرک خود را پیگیری نمایند و در صورتی که مدرک ایشان صادر شده است و هنوز آن را تحویل نگرفته‌اند، درخواست ارسال پستی را در پورتال دانشجویی تکمیل نمایند. به متقاضیان ارسال پستی مدرک(به ویژه دانش آموختگان پسر) مؤاکداً توصیه می‌شود، فایل نکات ارسال پستی مدرک که در آدرس ذیل موجود است را مطالعه نمایید. در صورت هرگونه پرسشی، می‌توانید با ایمیل زیر، در ارتباط باشید.

Address: http://gonabad.ac.ir/coadjutor/department-of-education/management-of-educational/graduate-affairs

جهت مشاهده ادامه اطلاعیه کلیک کنید