اطلاعیه آغاز پذيرش بدون آزمون كارشناسي ارشد ساير دانشگاه‌هاي كشور

14 دی 1399, 8:31 ق ظ

به اطلاع دانشجويان محترم مي‌رساند، پذيرش بدون آزمون كارشناسي ارشد ساير دانشگاه‌هاي كشور آغاز شده است. پيش از اين، براي واجدين شرايط عمومي، پيامكي ارسال شد. متقاضيان ضمن مطالعه شرايط دانشگاه‌هاي مقصد و در صورت تمايل و داشتن شرايط اختصاصي آن دانشگاه، مي‌توانند اقدام لازم را جهت ثبت نام انجام دهند. تلاش بر اين است كه اين اطلاعيه‌ها در بخش مربوطه به آدرس ذيل، بارگذاري گردد. با وجود اين، متقاضيان محترم، حتماً سايت دانشگاه‌هاي مورد نظر خود را در طول هر هفته بررسي نمايند. دانشجويان محترم توجه داشته باشند كه درخواست به دانشگاه‌هاي مقصد، الزامي براي قبولي شما نمي‌باشد. پذيرش بدون آزمون، يك امتياز براي دانشجويان برتر سال آخر محسوب شده و به هيچ عنوان، جايگزين كنكور كارشناسي ارشد نيست. پيشنهاد مي‌شود، در كنكور كارشناسي ارشد ثبت نام انجام پذيرفته و همگام با آن، در صورت تمايل، در فراخوان‌هاي پذيرش بدون آزمون كارشناسي ارشد ساير دانشگاه‌هاي كشور شركت نماييد. در صورت هرگونه پرسشي، مي‌توانيد از طريق ايميل زير، با واحد استعدادهاي درخشان در ارتباط باشيد.

واحد استعدادهاي درخشان مجتمع آموزش عالي گناباد