اطلاعیه مهم: انجام امور دانش آموختگی به صورت غیرحضوری

10 آبان 1399, 9:00 ق ظ

به اطلاع دانش آموختگان محترم می‌رساند، در جهت رفاه حال شما فرهیختگان گرامی، از تاریخ یکشنبه 20 مهر 1399، انجام امور دانش آموختگی به صورت الکترونیکی و بدون نیاز به حضور فیزیکی انجام می‌پذیرد.

دانش آموخته موظف است فایل پیوست به نام” فرم مشخصات فردی دانش آموخته“ را تکمیل نماید. این فرم در آدرس زیر نیز بارگذاری شده است. این فایل حتماً باید دارای امضاء باشد و به صورت کامل تکمیل گردد. درج شماره تماس ضروری است. در صورت تکمیل ناقص این فرم، انجام امور دانش آموختگی امکان پذیر نمی‌باشد. سپس، این فرم از طریق ایمیل، به اداره‌ی دانش آموختگان با آدرس این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید، ارسال می‌گردد. دانش آموخته می‌تواند در روزهای بعد، با مراجعه به بخش دانش آموختگان مجتمع از طریق لینک زیر، از وضعیت پرونده خود اطلاع یابد. علاوه بر این، پرونده‌هایی که نقص دارند، و رفع آن بر عهده‌ی دانش آموخته است، در همین صفحه، به اطلاع دانشجو رسانیده می‌شود تا پیگیر وضع خود باشد. سعی بر آن است که مراحل بررسی پرونده در این بخش بارگذاری گردد تا دانشجو از آخرین وضعیت پرونده خود آگاه گردد. همچنین، در صورت تمایل، با تکمیل فرم ارسال پستی مدرک، پرداخت هزینه مربوطه و ارسال آن به ایمیل فوق، مدرک خود را بدون حضور فیزیکی دریافت نمایید. برای این متقاصیان، تکمیل فرم ارسال پستی الزامی است. لطفاً در بخش موضوع ایمیل(Subject) حتماً الگوی ”نام و نام خانوادگی متقاضی- تقاضای انجام امور دانش آموختگی “رعایت شود. فرم‌های مربوطه در آدرس زیر موجود می‌باشند.

Address: http://gonabad.ac.ir/coadjutor/department-of-education/management-of-educational/graduate-affairs

دانش آموختگان، پس از ارسال فرم ملزم، به انجام موارد زیر هستند:

1- پس از ارسال فرم، حتماً از طریق پورتال دانشجویی اقدام به تسویه حساب با اداره تغذیه و ابطال کارت نمایند. برای این کار، در منوی امور دانشجویی، گزینه معرفی و تغییر وضعیت کارت تغذیه را برگزینید. سپس، بر روی گزینه درخواست تسویه حساب فارغ التحصیلی کلیک کنید. مراحل در شکل زیر نمایش داده شده است. تأکید می‌گردد، فقط دانش آموختگان می‌باید این گزینه را برگزینند و دانشجویان در حال تحصیل از انجام این کار پرهیز نمایند.

2- دانش آموختگانی که در دوران تحصیل خود، از وام استفاده نموده‌اند، می‌باید جهت انجام امور مربوط به آن، پس از ارسال فرم، با کارشناس محترم خدمات وام و رفاه دانشجویی، سرکار خانم بختیاری، با یکی از شماره‌های 05157260740، 05157260742 یا 05157255191 داخلی 101 تماس گرفته تا ایشان شما را جهت انجام امور مربوط به وام راهنمایی نمایند. افرادی که در دوران تحصیل، وام دریافت نکرده‌اند، نیاز به تماس با ایشان ندارند.